enero 28, 2023

me3mobile

Noticias de actualidad

Gusto Garantizado col·labora amb la consultoria d’empreses CEDEC per reforçar el seu posicionament en el mercat

2 min read
Foto de CEDEC, consultoría d

Des de la seva seu central, l’empresa distribueix més de 350 tones dels seus productes per tota la geografia espanyola, ja sigui en grans empreses del sector de l’alimentació com en petits comerços que embenin al detall, oferint a tots ells un assessorament tècnic especialitzat gràcies a un equip humà altament qualificat.

En la seva política de millor contínua, l’empresa analitza els hàbits i preferències del consumidor amb l’objectiu d’oferir aquells productes que s’adapten a les noves necessitats, tendències i gustos, sempre mantenint els màxims estàndards de qualitat. Parar això, utilitzen sempre matèries primeres de primera qualitat, amb una producció subjecta a exhaustius controls de qualitat per a oferir la màxima garantia als seus clients.

Resultat d’això, és la consolidada posició que l’empresa posseeix en el mercat, amb una xifra de negoci i vendes que, fruit de la satisfacció dels seus clients, augmenten any rere any.

Gusto Garantizado, S.L. col·labora, des de l’any 2020, amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en el desenvolupament d’un pla estratègic amb l’objectiu d’abordar el futur amb majors garanties d’èxit i consolidar el seu creixement i posició en el mercat.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Degut a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g